Veliki projekat popločavanja ulica započinjemo u Mušnikovu

Predsjednica NDS-a Emilija Redžepi i savjetnik Behgjetu Pacolliju gospodin Šemo Odović, posjetili su radove na popločavanju ulica koji se izvode u selu Mušnikovu, odnosno mahali "Smailji".


Član glavnog odbora NDS-a Memet Velija kaže da su radovi počeli 15. decembra i ukoliko vremenski uslovi dozvole za desetak dana će biti završeni. I nastavnik razredne nastave, Dilji Sait se zahvaljuje NDS-u na ovoj investiciji, te ističe da ovaj politički subjekat radi na dobrobit ne samo građana našeg sela već i čitave Župe.

"Danas smo u posjeti selu Mušnikovu gdje se izvode radovi na popločavanju ulica, površine od 1200 m2, i ja im u ime NDS-a čestitam, ali koristim priliku i da se zahvalim svim mještanima sela na ukazanom povjerenju na lokalnim izborima koji su održani ove godine", rekla je Redžepi.

Predsjednica NDS-a se zahvaljuje Vladi Kosova na izdvojenim sredstvima za popločavanje ulica u Župi i Podgoru radi poboljšanja opštih uslova života naših građana. "Ovaj veliki projekat započinjemo u Mušnikovo, nastavljamo u Rečanu, Grnčaru, Manastirici, Donjem Ljubinju, Gornjem Ljubinju, Drajčićima i ostalim našim okolnim selima. Moram napomenuti da imamo i nekoliko ulica u samom gradu Prizrenu, gdje će i one biti ubuhvaćene ovim projektom", rekla je predsjednica NDS-a, Emilija Redžepi za naš portal.